Executie instalatii electrice Brasov

Instalatiile electrice pot parea misterioase. Exista cateva cerinte de baza pentru instalarea electrica si unele lucruri pe care oamenii trebuie sa le cunoasca. Calitatea manoperei, standardele de performanta si posibilele pericole sunt unele dintre problemele cele mai importante in instalatia electrica si merita sa va familiarizati cu cerintele de baza.

Elementele de baza ale instalatiilor electrice Noua tehnologie necesita o gama foarte larga de instalatii electrice noi. Acestea sunt foarte diferite de sistemele vechi, in special in comunicatii, sisteme media si IT. Toate instalatiile electrice sunt reglate.

Executie instalatii electrice Brasov - sfaturi

Pentru instalarea armaturilor electrice trebuie sa:

Respectati standardele

Respectati cerintele privind cele mai bune practici de siguranta

Sa aveti componente conforme cu cerintele de siguranta in conformitate cu reglementarile de certificare de stat sau marcile de conformitate.

Sa fie instalate de contractori licentiati in mod corespunzator

Acestea sunt verificarile si garantiile de calitate fundamentale pentru toate instalatiile electrice. Standardele de siguranta sunt, de asemenea, indicatori deosebit de buni ai varstei componentelor.

Toti au vazut instalatii electrice vechi sau indoielnice. Regula principala este ca, cu cat arata mai rau, cu atat este mai putin probabil ca o instalatie electrica sa fie facuta sau intretinuta profesional. Aceste instalatii sunt periculoase. Conexiunile electrice trebuie sa fie efectuate in mod corespunzator.

Important: Asigurati-va ca aveti un sistem bun pentru remedierea defectiunilor electrice si a problemelor conexe.

Lucruri de care sa aveti grija:

Mirosuri de ozon sau plastic ars: probleme de cablare.

Semnele de marcaj: Placa electrica s-ar fi putut deteriora si ar fi nesigura, chiar daca nu ar fi existat un incendiu.

Orice aparat care are supraincalzire nu este sigur sau exista o problema de alimentare.

Vibratii ciudate sau comportamentul straniu: instalatiile electrice pot fi avariate prin folosirea masinilor care pot crea pericole prin deteriorarea cablajului. Sistemul ar trebui sa fie deconectat instantaneu si sa fie verificat cat mai repede posibil.

Apa in jurul locului de plasare de accesorii electrice: o foarte grava problema, care necesita un serviciu imediat. Apa poate face daune extraordinare foarte repede in apropierea surselor de curent. Zonele afectate de apa in jurul fitingurilor electrice trebuie reparate, deoarece nu mai sunt rezistente la apa.

Cum sa verificati calitatea instalatiei electrice

Este o idee buna sa cereti antreprenorului dvs. sa efectueze periodic un audit general al sistemului. Aceasta este, de asemenea, o buna practica din punct de vedere administrativ, precum si pentru verificarea calitatii.

Testarea sistemelor electrice se efectueaza in timpul programului de intretinere si este eficienta in masura in care sunt implicate verificarea sigurantei si starea operationala. Intretinerea efectuata corespunzator va identifica si repara defectele, dar nu este un proces de audit.

Auditul este o etapa ulterioara a controlului calitatii si poate fi folosit ca instrument de planificare pentru nevoile viitoare de instalare. Veti gasi, de asemenea, ca aceste verificari furnizeaza informatii bune pentru bugetarea afacerii si costurile de transmitere a noilor instalatii electrice de cabluri si a cerintelor legate de instalatii si echipamente.