Proiectare hidranti

Este absolut esential ca un hidrant de incendiu sa functioneze corect cand este necesar. In cea mai mare parte, un hidrant de incendiu nu poate avea o utilizare critica in timpul vietii sale, dar in eventualitatea unui incendiu in zona, in cazul in care supapele de hidrant de incendiu sunt furate, de calitate scazuta sau au alte probleme asociate ele, este posibil sa fie o problema majora. Cu cat este nevoie de mai mult timp ca apa sa curga prin hidrant, echipajele de incendiu vor avea o problema cand vor incerca sa stinga un incediu.

Atunci cand faceti cumparaturi pentru supape de hidranti de incendiu, exista o serie de lucruri de retinut. In primul rand, este calitatea. Aceasta nu este tipul de componenta a sistemului de apa care poate sau ar trebui sa fie luata cu usurinta. Aceste supape pentru hidrant de incendiu sunt esentiale pentru sistemele de stingere a incendiilor in majoritatea oraselor din intreaga lume si cu cat calitatea este mai scazuta, cu atat mai susceptibie vor fi supapele la coroziune si pot provoca probleme majore pe termen scurt si lung in sistemele de stingere a incendiilor.

Iata cinci sfaturi care ar trebui sa va ajute sa alegeti supapele potrivite pentru hidrantul de incendiu pentru departamentul, orasul sau casa dvs.

Cele mai bune servicii de proiectare hidranti

Asigurati-va ca supapele indeplinesc mai multe criterii de aprobare.

Exista supape de hidrogen de incendiu cu cea mai inalta calitate si alte echipamente de siguranta impotriva incendiilor si de stingere a incendiilor, care nu numai ca indeplinesc o serie de standarde, dar de cele mai multe ori le depasesc. Supapele pentru hidrantul de incendiu pe care le oferim sunt aprobate de UL, FM si Kitemark. Acestea ar trebui sa fie mai mult decat suficiente pentru majoritatea regiunilor din intreaga lume.

Asigurati-va ca se vor potrivi exact cu hidrantii utilizati.

Exista numeroase clasificari de masurare in ceea ce priveste dimensiunile si exista supape pentru hidrant de incendiu care sunt echipate pentru standardul german, standardul american, standardul britanic si standardul japonez. Acestea va asigura o potrivire adecvata si sigura pentru a elimina riscul de scurgeri si pentru a realiza operatiunile fara probleme.

Alegeti o companie care testeaza fiecare supapa inainte de livrare.

Cand faceti cumparaturi pentru produse mai mici, cu o greutate mai mica, la o locala de irigare sau alt magazin de aprovizionare, este posibil sa nu aveti ocazia sa le testati inainte de a parasi magazinul. Cu supape pentru hidrant de incendiu, doriti sa stiti ca fiecare componenta este in stare excelenta si nu vor exista scurgeri.

Hidrantele de incendiu trebuie sa functioneze si sa functioneze corect. Tot timpul. Oferim o garantie pentru toate materialele noastre proiectate special pentru hidranti de incendiu. Valvele noastre sunt fabricate fie din alama turnata, fie din bronz.

Nu toti hidrantii vor fi standard si puteti prefera ca anumite componente sa fie folosite mai degraba decat altele. Firma noastra va ofera servicii de personalizare care se pot concentra pe piesele filetate, piesele de flansa sau chiar putem schimba orice aspect al materialului supapei hidrantului de incendiu pentru a satisface fiecare preferinta a clientilor nostri.