Proiectare instalatii de canalizare

Problemele minore din sistemul dvs. de canalizare pot duce cu usurinta de la acoperirea cu zapada la complicatii mult mai mari daca se infunda cu alte obiecte. Mai bine, luati in considerare urmatoarele trei sfaturi si nu permiteti niciodata sa apara probleme.

Principala problema intalnita in sistemele de canalizare menajere este infundarea. Daca va instalati o spalare periodica sau o pompa a rezervorului dvs. septic, acesta va mentine canalul liber si limpede pentru materialele dvs. Reziduale din casa pentru a ajunge la statiile de tratare. Daca nu efectuati o astfel de intretinere, exista o sansa buna ca apa si deseurile sa se intoarca acasa. Nu este un gand placut, nu-i asa?

Proiectare instalatii de canalizare sfaturi

Deci cum avem grija de rezervorul septic? Pentru inceput, stiti unde este rezervorul dvs. septic si pastrati-l accesibil (in special canalul de scurgere) pentru reparatii si intretinere. Apoi, contactati un profesionist pentru a goli rezervorul septic la fiecare cateva luni. Acest lucru este usor de facut, deoarece exista multe companii care se ocupa de intretinerea canalelor.

Dupa cum va va spune orice companie din domeniul de intretinere a canalelor, obiectele casnice aruncate pot crea un dezastru in sistemul dvs. de canalizare. Lucruri precum tesaturile, scutecele, prosoapele de hartie, servetelele de igiena, invelitoarele, cojile de legume si produsele alimentare se pot acumula foarte rapid in sistemul de canalizare si pot infunda complet tevile. In afara de acesti "agresori" solizi, trebuie de asemenea sa va asigurati ca prea mult grasime sau ulei nu coboara in scurgere. Uleiul si grasimea ingroasa stratul murdar din interiorul canalului de scurgere, ingustand astfel canalul de scurgere a apei uzate. Alte lichide care nu trebuie eliminate niciodata prin sistemul de canalizare menajera includ vopsea, medicamente, detergenti si produse de machiaj. Conducta de evacuare este destinata sa lase apa uzata sa iasa din casa. Dar problemele apar atunci cand incepem sa folosim scurgerea ca un depozit pentru toate deseurile din casa. In loc sa aruncati aceste obiecte in scurgere, este important sa ii educati pe toti locuitorii casei dvs. sa le elimine in siguranta in alta parte prin intermediul sistemelor de gestionare a deseurilor desemnate. Daca nu sunteti sigur despre cum puteti face acest lucru, puteti apela la o firma de intretinere a canalelor si apelati la o vizita a unui profesionist instruit.

Avem tendinta de a avea un dus de lux, folosim robinetul ca o sursa de apa neintrerupta si o lasam sa curga neintrerupt cand folosim chiuveta. Toate aceste activitati contribuie la o iesire imensa de apa din gospodarie, care loveste rezervorul septic si apoi intra in campul de scurgere, unde exista o sansa buna de infundare. Aceasta determina o presiune enorma asupra sistemului de canalizare, care cauzeaza fisuri si deteriorari. De aceea, folositi apa dupa cum este necesar si aveti grija sa nu faceti exces.

In loc sa asteptati sa apara o problema, luati masuri preventive prin mentinerea sistemului de canalizare. Mentinerea poate implica o multime de lucruri ce par inutile, dar este mult mai bine decat sa inlocuiti sistemul de canalizare. Veti avea nevoie de un ajutor profesionist pentru a va mentine sistemul de canalizare in stare buna de functionare.